Foro / Cocina

Vichissoise suave

Última respuesta: 17 de septiembre de 2007 a las 9:16
P
pan_6151350
14/9/07 a las 10:19


VICHYSSOISE

INGREDIENTS ( per sis persones) :

2 manat de porros
500 gr. de pomes
1 ceba mitjana
Una patata gran
Aigua
Sal
Pebre blanc
Formatge ratllat
Crema de llet o nata


PREPARACIÓ :

Es posa en una olla els porros, les pomes, les cebes i la patata a daus tot ben rentat. Safegeix aigua fins a cobrir una mica més de la meitat de la olla. Es posa tot a coure i es tapa per tal que redueixi. Una e
stona abans de passar-ho per el batidor, shi afegeix el formatge ratllat, la nata o crema de llet, sal i pebre blanc al gust.
Finalment, es passa tot per el colador xinès i es deixa reposar.
Es pot servir a temperatura ambient o bé refrigerat.

Ver también

Q
queen_8759878
17/9/07 a las 4:37

...
creia q este foro era en español :s...

P
pan_6151350
17/9/07 a las 9:16
En respuesta a queen_8759878

...
creia q este foro era en español :s...

Perdon por esta receta en catalàn se me fue la pinza!!!!
ES QUE DONDE TRABAJABA TENIA QUE ESCRIBIR TODO EN CATALÀN Y CUANDO MANDÈ LA RECETA ESTA SE ME COLÓ EN CATALÀN MIS DISCULPAS UN SALUDO Y GRACIAS X CONTESTAR...CHAOOOOO!!!!

Ultimas conversaciones
No te pierdas ni uno solo de nuestros tableros en Pinterest
pinterest
ISDIN Si-Nails

ISDIN Si-Nails

Compartir